skip to Main Content

Powerfit Svart

Powerfit är ett eget koncept med styrke och konditions-program som bygger på ständigt varierade funktionella rörelser utförda under hög intensitet som delas upp i MIX resp STYRKA.

Vi ingår i FUNKTIONELL FITTNES familjen, där man utmanar sig inom gymnastik, styrkelyft, strongman och tyngdlyftning, konditions-inslag som rodd, ski och löpning.
Ingen pulsmätning

Boxercise

Träningsform som kombinerar övningar från kampsport med vanliga styrke och konditionsövningar. En effektiv styrke/kondition/balans och smidighet. Man jobbar två och två i passet.

Förutom de fysiska fördelarna höjs även koncentrationsförmågan under ett träningspass.

3D Cirkel

Passet är utformat efter hur vår kropp fungerar och är uppbyggd. Med 3D tankeprocessen använder vi kroppen och utmanar den att bli bättre förberedd såväl i vardagens sysslor som i vår övriga träning. Rörelseglädje till max.

Vi använder vår egna kropp som redskap men även andra vikter till motstånd. Vi jobbar givetvis på P9 mattan men även utanför den.

Tryck på överskriften och läs mer om 3D

Idrottsmax

Vi hjälper idrottare/klubbar att maximera sina prestation och samtidigt hålla sig skadefri. Vi utgår från idrottens kravbild och den moderna träningsprinciperna för att skapa ett maximalt upplägg.

Via rörelseanalyser, fystester och önskade målsättning lägger vi upp en periodisering och programmering för idrotten. Tänk på att du skall inte bli bra i gymmet utan i idrotten!

Manuell Terapi

SWETEC erbjuder mottagning för idrottsskador, behandling av rygg-, nack- och ledbesvär, massage, men också rörelseanalyser i förebyggande syfte eller för att hitta orsaken till symtom/skador.

Vi är uppdaterade och vidareutbildade inom den senaste forskningen och 3D-funktion, idrottsmedicin och effektiva rehabprinciper.

POWERFIT INTERVALL

Intervallträning i med ner/uppvärmning i grupp med olika övningar som utvecklar din rörlighet, balans, styrka samt kondition i en härlig mix, utövas i både Sal 1 och 2.

BLÅ 45 – SPINNING INTERVALL
(S.I.T) 20-25 sek x 10 vila
RÖD 60 – HÖGINTENSIV INTERVALL
(H.I.I.T) 25-30 sek x 10 vila

Pulsmätning – pulsnivåer på 83-95%.

Powerfit Kids/Junior

Powerfit Kids/Junior bygger på vårt koncept för barn och ungdomar. Mycket är baserat på lärande lek där barnen lär sig grunderna i funktionell träning. Vi klättrar, hoppar, drar, springer, kastar, kryper och andra roliga övningar.

Barnen arbetar länge med sin egen kroppsvikt, men när de kommer upp i tonåren börjar vi försiktigt att använda olika redskap. Allt under kontrollerade och anpassade former.

PT – Träning

Personlig träning skall handla om att se varje klients unika förutsättningar, behov och mål – och handplocka övningar utifrån detta. Det är inte mängden övningar som gör skillnaden, utan urvalet. Träningsfilosofi utgår från kroppens rörelsemönster och detta genomsyrar programdesignen med 3D-övningar.

Upplägget startar med ett samtal, ditt behov och där efter en rörelseanalys. Investera i ditt liv med omsorg.

Spa & Relax

Varva ner i vår Relax avdelning och låt vår personal ta hand om er. Vi tar emot enskilda personer och grupper. Relaxavdelning är för både medlemmar eller icke medlemmar, vi en bubbelpool för 4 personer, infrabastu för 6 pers och 6 sittplatser med en bar med 2 platser.

Så unna dig lite lyx i tillvaron, kanske kombinerat med träning.

Back To Top