skip to Main Content
SWETECGYM 6 år!

SWETECGYM 6 år!

SWETEC firar 6 år under hela mars!

Den 3 mars så fyller SWETEC 6 år (2 år härlöv/4 år Öllsjö), vilket vi firar med ett helt nytt medlemskap GULDKORT utan bindningstid samt att vi under hela månaden erbjuder möjligheten att byta träningsanläggning till SWETEC utan dubbla avgifter fram till avtalet med din nuvarande träningsanläggning går ut. Låter det intressant?

GULDKORT FRI – MEDLEMSKAPET UTAN BINDNINGSTID
Vi släpper nu en variant av vårt populära VIPKORT där vi helt plockar bort bindningstiden och ingår endast fri träning. Priset är 399 kr/mån med en årlig kortavgift om 249 kr och endast 1 kalendermånads uppsägningstid. Betalning sker månadsvis via autogiro.

 

ENDAST UNDER MARS MÅNAD! VI LÖSER DIG FRÅN DITT NUVARANDE AVTAL!
Vill du börja träna på SWETEC men sitter fast i ett medlemsskap på en annan träningsanläggning?

Under mars månad så erbjuder vi möjligheten att byta träningsanläggning till SWETEC utan dubbla kostnader genom att vi rabatterar ditt medlemsskap hos oss med samma månadskostnad som du betalar där du tränar idag. Har du t.ex. 9 månader kvar på ditt avtal så får du rabatten hos oss i 9 månader. Det enda som krävs är att du binder dig i 12 månader från att den rabatterade perioden går ut. Rabatten per månad kan maximalt uppgå till månadskostnaden för det medlemsskap du tecknar hos oss. Intyg/utskrift som visar din bindningstid måste uppvisas vid tecknande av medlemskap där detta erbjudande nyttjas.

Vi syns i Öllsjö!

Back To Top