skip to Main Content

PERSONLIG TRÄNING – 3D TRÄNING!

Vill du ha en stark, rörlig, funktionell och balanserad kropp?
Att investera i personlig träning med 3D ger unika möjligheter oavsett om du är nybörjare, vältränad eller idrottsman/kvinna.  Att träna med PT3D är stor inspirationskälla till att finna glädje och inre motivation samt bättre hälsa. Det är också mycket tidseffektivt, i och med att träningen är välplanerad utifrån dina förutsättningar och mål.

Jag erbjuder både personlig träning, Duo-träning och PT-liten grupp.  Jag är utbildad 3D tränare och det genomsyrar all mina träningsupplägg.  Det innebär att vi utgår ifrån kroppen som en enhet. Du får smarta funktionella rörelser för att dina fötter, höfter, bröstrygg och nacke ska fungera optimalt med varandra.

Vad är 3D- träning?
3D- träning är ett holistiskt träningsperspektiv där kroppen ses som en enhet. 3D-träningen innebär att vi jobbar i kroppens alla rörelseriktningar det vill säga framåt-bakåt, i sidled höger-vänster och i rotationer. Individen är alltid i centrum. Som 3D-tränare strävar jag efter att skapa optimal funktion hos mina klienter. Det är av betydelse att kroppen är stark i många olika positioner då vår vardag kräver det.

Investera i dig själv och träna smart med mig!

Priser

PT3D – Singel

  • 1 timme 600:- / 600:- per/tim
  • 10 timmar 4000:- / 400:- per/tim

PT3D – DUO
Tränar du och din vän under 60 minuter tillsammans.

  • 1 timme 900:- / 450:- per/tim
  • 10 timmar 7500:- / 375:- per/tim

PT3D – Grupp/Företag
6 personer tränar i en grupp som coachas.

  • 1 timme 1080:- / 180:- per/tim
  • 10 timmar 9900:- / 165:- per/tim

KONTAKTA MIG
Email: dagge@powerfit.se
För att boka din konsultation för personlig träning.

Intresserad?

[recaptcha]

Back To Top