Välkomna till Swetec, ett liv med träning!

Här finns fria vikter, släggor, klätterrep, kettlebells, romerska ringar och många andra roliga träningsredskap som du sällan ser på vanliga gym. Hos oss kan ALLA bli medlemmar oavsett fysisk form. Vi anpassar vikter och utförande efter din förmåga så du tränar med god teknik och håller dig fri från skador. 

Functionell Fitness = En sport, baserad på många sporter

Vårt koncept kan ses som en kombination av styrketräning och konditionsträning genom att funktionella övningar utförs med en hög intensitet och en konstant variation. Det blir som en slags hybrid av tyngdlyftning, styrkelyft, gymnastik och sprinting. Målet är att bli så allsidig som möjligt med lika stor förmåga i var och en av följande fysiska färdigheter: – Rörlighet – Kondition – Uthållighet – Styrka – Snabbhet – Explosivitet – Smidighet – Koordination – Precision – Balans

Visionen – Träna för livet.

Träningsformen kommer att utmana dina gränser regelbundet och du kommer att upptäcka njutningen i att bli riktigt trött. Att dagligen utmana sig själv tror vi bygger självförtroende och kraft både i och utanför gymmet.

Så vad väntar du på? Boka in dig på ett prova på pass IDAG. Din resa börjar här!

Hjärtligt välkommen till mer än ett gym!