Träning på riktigt!

SWETEC GYM är en holistiskt tränings- och idrottsmedicinsk anläggning där vi erbjuder kompletta lösningar inom träning, behandling och rehab. Anläggning bygger på fria vikter och kroppen som redskap = funktionell träning.

Kroppen är skapt för att vara i rörelse, det skapar flexibilitet och styrka för att klara av vad man utsätts för i vardagen, i idrotten eller i livet. Vi tror inte på att man skall sätta sig i en maskin och låta den styra dina rörelser. Personligt arrangemang i individen skall vara grunden i allt vi gör, därför är antalet mindre i allt vi gör.

Visionen – Träna kan ALLA.

SWETEC vill hjälpa människor att nå sin fulla potential, att vara ledande inom den nya träningen och skapa skadefri atleter. 
Träna kan man göra var som helst – hos Swetec Functional Gym får du mer än ett träningskort i handen. Du får 150 nya vänner som alla hjälper dig att utvecklas och nå dina mål, man känner en ”klubbkänsla”. Du får utbildade och engagerade coacher som bryr sig om dig på riktigt. Du får individuell feedback och resultat. Du får det där extra vid varje träningstillfälle.

Våra värderingar bygger på ödmjukhet och respekt. Vi har ett gemensamt intresse – träningen men också viljan att utvecklas, lära oss nya saker och hjälpa varandra på vägen. På SWETEC skapar vi en unik kultur som vi sedan även lever utanför anläggningen. Träna kan alla, men vi kan bättre.

SWETEC – mer människa. Alltid hjärta.

Drivkraften bakom SWETEC kommer från kunskapen att utveckla och bestämma sig vart vill man nå i livet. Efter många års träning och coachning upptäckte vi att vi ville dela med oss av framgångarna utanför idrotten till alla olika människor. Swetec Functional Gym startades av Dag Wenström 2012.

Med Dag´s mångåriga erfarenheter av träning och prestation i sin idrotts karriär och utbildning samt inte minst passion för träning så startade SWETEC igång just med målet att aldrig bli en vanlig träningsanläggning.

Målet med träning på SWETEC bör vara att man ska ha nyttas av den. Att man ska känna sig stark och fylld av energi för att kunna göra allt annat roligt i livet.

Idag drivs SWETEC av familjen Wenström i nära samarbete med duktiga coacher och tränare.

”Målet är att varje dag utveckla dig att göra något du inte trodde var möjligt.” //Dagge

Hjärtligt välkommen till mer än ett gym!