” Hos oss får alla plats oavsett om

du är glad motionär eller elitidrottare”

 

Funktionell Fitness ger resultat!

Hos oss tränar ni FUNKTIONELL FITNESS det innebär att kroppen är maskinen och ni tränar såväl styrka som koordination, balans, uthållighet och smidighet utmanas i varje rörelse.
Fokus ligger på att skapa rörelser som liknar de du använder i det dagliga livet eller i ditt idrottande.

Vår värld är full av rörelser och vi inspireras av alla andra utmanande träningsformer som finns inom funktionell träning. Vi utför rörelser som stå, sitta, kasta, lyfta, putta, dra, klättra och springa helt naturligt. Vi har gjort detta sedan urminnes tider, det är en del av vår design. Powerfit kallar vi vår träningsform som vi har alla delar men upp delade i 4 olika steg och möjligheter. Till skillnad från vad många ser som traditionell styrke- eller gymträning har inte vår träningsform ett estetiskt syfte – även om det kan bli en effekt. Syftet är att förstärka vår naturliga rörelseförmåga. Detta gör vi genom att erbjuda idrottsfys enskilt och större grupper samt små gruppträningsklasser på olika nivåer så att det passar just dig, så att du blir sedd och vi kan korrigera din teknik och peppa.

Visionen – Träna kan ALLA.

SWETEC vill hjälpa människor att nå sin fulla potential  att vara ledande inom den nya träningen och skapa skadefri atleter. 
Träna kan man göra var som helst – hos Swetec Functional Gym får du mer än ett träningskort i handen. Du får 150 nya vänner som alla hjälper dig att utvecklas och nå dina mål, man känner en ”klubbkänsla”. Du får utbildade och engagerade coacher som bryr sig om dig på riktigt. Du får individuell feedback och resultat. Du får det där extra vid varje träningstillfälle.

Våra värderingar bygger på ödmjukhet och respekt. Vi har ett gemensamt intresse – träningen men också viljan att utvecklas, lära oss nya saker och hjälpa varandra på vägen. På SWETEC skapar vi en unik kultur som vi sedan även lever utanför anläggningen. Träna kan alla, men vi kan bättre.

Hjärtligt välkommen till mer än ett gym!