skip to Main Content

Swetec Functional Gym

DET BÄSTA AV TRÄNING

Swetecgym är en Functionell Fitness anläggning i Öllsjö/Kristianstad där träningsglädje och gemenskap är i fokus. Att träna hårt är viktigt för oss, men det är också svårt att ta ut sig ordentligt om träningen inte är kul. Därför fokuserar vi på att våra medlemmar ska har kul när de tränar hos oss – på så sätt kommer resultaten av sig självt.

Hos oss finns plats för såväl motionär som elit. Oavsett om du är nybörjare inom functionell fitness/Powerfit, erfaren atlet eller någonstans däremellan ser vi fram emot att se dig i anläggning. Antingen på något av de coach-ledda passen eller på Open gym-ytan.

Träningen blir roligare med bra grejer och det är anledningen till att vi ständigt ser till att hålla vår utrustning uppdaterad. I anläggningen finns förutom skivstänger med en massa vikter även hantlar, kettlebells, roddmaskiner, skierg, rep, ringar, wall-peg, mobility-redskap, två riggar och en hel del annat kul.

Utveckling driver oss framåt och för att du ska utvecklas finns våra duktiga coacher. De hjälper dig med tekniken och ger peppande ord som alltid får dig att orka lite, lite till. Coacherna finns på plats innan, på samt efter passen. Dessutom erbjuder vi PT, massage samt individuell träningsupplägg och kostprogram.

Swetec Functionel Gym är lite som en ungdomsgård, fast för både ungdomar och vuxna, och du kommer för att träna men får härligt häng på köpet.

Välkomna!

 

Back To Top