Manuell Terapi

Från obalans till hälsa!

SWETEC erbjuder mottagning för idrottsskador, behandling av rygg-, nack- och ledbesvär, massage, men också rörelseanalyser i förebyggande syfte eller för att hitta orsaken till symtom/skador.

Vi är uppdaterade och vidareutbildade inom den senaste forskningen och 3D-funktion, idrottsmedicin och effektiva rehabprinciper. 

Startar med ett inledande samtal (anamnes), grundlig undersökning av att hitta orsaken till besväret. Steg för steg ser vi vad som behövs och lägger vi upp en behandlingsplan. Steg ett är att behandla och korrigera rörelsepåverkan och steg två vad du själv skall göra för att komplettera behandling.

Terapi

SWETEC har olika behandlingsmetoder som klassisk & fascia massage, PNF-tekniken (proprioceptiv neuromuskulär facilitering), TNS (Transkutan Elektrisk NervStimulering), triggerpunktsbehandling, mjuk mobilisering och hållningsoptimering för att återskapa rörelsefunktioner.

Rehab

Vi kompletterar med funktionell biomekaniks rehabträning för att skapa oslagbart bestående resultat. Du får med dig övningar hem direkt i din mobil.

Vi är inte anslutna till Försäkringskassans högkostnadskort och tar inte frikort.

FAR
Vi är anknutna till Fysisk Aktivitet på Recept.
Det betyder att du har rabatterat kort hos oss när du får din aktivitet utskriven på recept.
Fråga din läkare, sjukgymnast eller sköterska om hur du skall gå tillväga.

Välkommen att kontakta oss. 

BOKA HOS:

DAG WENSTRÖM
dagge@powerfit.se