skip to Main Content

STARKA TILLSAMMANS

Bli en bättre version av dig själv. Och ha kul på vägen!

POWERFIT – BE YOUR BEST!

PowerFit är den optimala styrke och konditionsprogrammet som bygger på ständigt varierade funktionella rörelser utförda under hög intensitet. Det finns inslag av andra sporter och träningsformer som gymnastik, strongman, crossfit, styrkelyft och tyngdlyftning, men även av konditionsinslag som tex rodd, ski och löpning. Skillnaden med PowerFit är att man kan bygga i olika steg efter sina fysiska förutsättningar och därmed minskar skaderisken du blir bra på allt för att – BE YOUR BEST! 

FUNKTIONELL TRÄNING

Vår värld är full av rörelser och vår kropp vill utför rörelser som stå, sitta, kasta, lyfta, putta, dra, klättra och springa helt naturligt. Vi har gjort detta sedan urminnes tider för det är en del av vår design.

Powerfit är en träningsform som utgår från vårt naturliga rörelsemönster. Till skillnad från vad många ser som traditionell styrke- eller gymträning har inte vår träningsform ett estetiskt syfte – även om det kan bli en effekt. Powerfit syftar till att förstärka vår naturliga rörelseförmåga.

När du tränar hos oss på SWETECGYM kommer du ha kul och komma i ditt livs form – om du bara är beredd att investera i lite svett och höjd puls.

POWERFIT = Funktionell fitness
Styrka

Styrka

Tuffaste nivån och mycket utmanande. Ställer krav på styrka, uthållighet och träningserfarenhet. Passet är styrketräning med tyngre redskap som skivstänger, romerska ringar m.m. Träningen körs i METCON – ett givet antal övningar så snabbt som möjligt. Eller AMRAP – en given tid med antal varv.

Mixpass

Mixpass

Mellannivå, passet har ALLT. Utmanar kroppens styrka och kondition. Högintensiv intervallträning med pulsreglering mellan 75-85% av max. Här används ALLA redskap och 25-30/10 tempo.

Kondition

Kondition

Nivå för alla. Spinning – intervallträning med olika redskap. Mest kroppen som redskap och regleras via pulsmätning. Tempot ligger på 85% av max i INTERVALL 20-25/10.

SparaSpara

Back To Top