skip to Main Content

Vad hittar du hos oss?

Gymmet är till för alla, vi har skivstänger, bumpers, kettlebells, medicin bollar, ringar, roddmaskiner etc för att kunna hålla en varierande och effektiv träning. Anläggningen är ca 750kvm med 4 salar, omklädningsrum, duschar, lounge för barn och reception.

 

%KOHAQurRxGltemNhEVMlQ
CROSSRUMMET

Träningspassen bedrivs vardagar – helger i stora salen med plats för 25-30 att köra samtidigt. Passen går ALLTID före OPEN. Där finns en stor rigg för att köra kroppsviktsövningar såsom pull-ups, toes-to-bar och muscle-ups. Stor bollvägg, hand klättring, oket, traktordäck, romerska ringar, kettelbells, skivstänger, ski och roddmaskiner m.m.

anl.dynamiska
OPEN GYM = Fri/egen träning

Dynamiska/Starka-rummet körs OPEN GYM, begränsad vardag 16.00-21.00 samt visa helger – kolla tavlan eller schemat. Crossrummet är gruppträning se tiderna, här har vi den största riggen som bl.a är 3,70 hög samt pegwall, kettelbells, boxboll, löpband, cyklar, ringar, pull-ups rigg. Kolla tavlan i receptionen/schemat så inte salarna är upptagna av grupp, uthyrda till lag/föreningar eller privat träning.

rum_relax
RELAXEN

IR bastu och bubbelpool i en mysig miljö, lugnet och avslappnade med spa musik. Har en bar vid hyrning, där vi bjuder på olika möjligheter.

rum_pt
PT-RUMMET

Special rum för individull träning och fys tester som spänst med IR mätning bl.a

swetec_omkladning
OMKLÄDNING

Två fräscha omklädningsrum, 3 resp 2 duschar och erbjuder fri hår/body schampo, handukar samt hudprodukter

Back To Top